Home » »

Posted by mamamuda on Kamis, 09 Mei 2019

DAGO MINING PLATFORMUNU İNCELIYORUZ

Merhaba saygıdeğer okuyucularım sizlere blockchain dünyasından haberler sunmak, yenilikleri tanıtmak benim için her zaman heyecan verici olmuştur. Blockchain dünyasında her gün yüzlerce yeni proje ortaya çıkıyor bunları takip etmek normal bir kullanıcı için oldukça zor bir iş. Sizin için projeleri takip ederek aralarından gerçek hayata yönelik gerçek problemleri çözebilecek, ciddi potansiyele sahip projeleri sizlerle paylaşıyorum. Keyifli okumalar diliyorum.



Dago madenciliği, blok zinciri teknolojileri, işletme uzmanları, BT geliştiricileri, ekonomistler ve yatırım uzmanları konusunda uzman bir ekip tarafından oluşturulan modern bir madencilik kripto para kazanma yöntemidir. Dago Madencilik teknolojileri, yenilenebilir enerji üretmek için daha gelişmiş ve daha verimli yöntemler kullanmaktadır. Tüm ekipman, yeşil enerji üretimi için özel olarak tasarlanmıştır ve 7/24 sürekli çalışma için yapılandırılmıştır.
Dago Mining, kullanıcılarına bugün var olan küresel madencilik sorunlarına etkili çözümler sunuyor. Pazar ve koşullar her gün değişiyor ve dijital teknoloji piyasası ile sürekli etkileşimde bulunanlar özellikle dikkat çekiyor. Digiconomist'teki bitcoin madenciliği enerji tüketimi endeksini yöneten Danimarka'dan analitik ajans, elektrik tüketimindeki büyüme tahminlerini veriyor ve bu tahminler çok endişe verici. Bu nedenle, madencilik için kullanılan enerjinin% 80'i kömür yakıtlı enerji santrallerinde (Çin, Rusya ve diğerleri) üretilmektedir. Ayrıca, blok zinciri kayıtlarının çalışması için hesaplama gücü benzer bir güç kaynağı kullanır.
dago mining steemit ile ilgili görsel sonucu
Dago Mining'in iş modeli, yenilenebilir doğal kaynakları güç kaynağı olarak kullanan büyük maden çiftliklerinin hızlı dağıtımına dayanıyor. Proje üç önemli prensibe dayanmaktadır. Yeşil enerji, yüksek ölçeklenebilirlik ve yeni teknolojiler.

Sorun

Dünyadaki blok zincir topluluğu, dijital para kullanımının ve blok zincir tabanlı iş uygulamalarının yüksek maliyeti nedeniyle ciddi zorluklarla karşı karşıya. Bu, özellikle çok miktarda elektrik tüketen madencilik endüstrisini etkiler.
En büyük sorun, madencilik faaliyetlerinin sonuçlarının, elektrik üretme sürecinden kaynaklanan kirlilik ve madencilik ekipmanının kendisinden atmosfere aşırı termal emisyonlar gibi çevre üzerinde çok büyük olumsuz etki yaratmasıdır.
dago mining ile ilgili görsel sonucu
Bu tür problemleri çözmek için, çevre dostu yenilenebilir doğal enerji kaynaklarını kullanmak gerekir. Bugün her ülkede bunun için fırsatlar var: Dünyanın her yerinde yeşil enerji üretimi organize edilebilir. Bu sadece iş için değil, aynı zamanda doğa için de faydalıdır, çünkü bundan kaynaklanan zararlı sera gazı emisyonları azaltılmıştır. Hidroelektrik santralleri, jeotermal ve güneş enerjisi santralleri, küresel çevre sorunlarına uygun fiyatlarla mükemmel çözümler sunar.

Çözüm

Dago Mining projesinin amacı, blok zinciri teknolojilerinin potansiyelini, kamu politikasındaki sorunları ve enerji fiyatlarının yapısını çözebilecek güçlü ve merkezi olmayan bir sistem olarak gerçekleştirmektir. Şirket, yeşil enerjinin muazzam potansiyelini ve faydalarını görüyor ve bu pazardaki hem yatırımcılar hem de özel müşteriler için bir çözüm sunuyor. Bunu yapmak için, kendi enerji santrallerini ve derin soğutma teknolojisini kullanan ASIC madencilerini sağlar. Yukarıdaki metni sizin için biraz daha net hale getirmek için biraz deşifre etmeye çalışacağım. DAGO MINING, yenilenebilir enerji kaynaklarının ne kadar verimli kullanılabileceğini göstermeye hazır olan yeni bir maden işletmesidir. Ve ayrıca, enerji üretme ve depolama sürecinde ek düğümler bağlanırken, yılda 24/7/365 gün enerji iletimini aksatmadan elde edilebilir.
Döviz değişimi karlı bir model için çok önemlidir. Bazen bu daha düşük değerli madeni paralar için daha faydalıdır, çünkü artan hacim ile verim çarpılır. Projenin kendi para birimi - Dago belirteçleri hakkında konuşuyoruz. Proje ekibinin geliştirdiği yazılım, yarattığınız her yeni jetonla değer katmanıza izin verir. Geliştiriciler, kullanıcıların ad varlıklarını depolayabilecekleri ayrı iç ağlar oluşturur.
Ek olarak, geliştiriciler kasıtlı olarak ICO / STO kullanmaktadır, çünkü tüm sonuçlar projelerinin nihai gelişimi ve finansmanı için kullanılacaktır. Aynı zamanda, iç belirteçlerinin tüm sahipleri - DAGO - kurucu ekip, DAGO MADENCİLİK madenciliği faaliyetlerinden ve diğer pek çok şeyden ek faydalar kaynağına katkıda bulunan hoş hisseler sunmaya hazır. Gelişiminin ilk aşamalarında, DAGO MINING, 1 DAGO için yalnızca 1 $ ilk ücretle 150 milyon jeton yayınlayacaktır. O sırada halka açık satış asgari miktarda fon (4 milyon dolar) bile toplayamayacaksa, akıllı bir sözleşme yoluyla bu sürece dahil olan tüm katılımcılara yatırılan tüm fonları iade edecektir.
WEB SİTESİ : http://dago-mining.com
İletişim Bilgilerim
Yazar: mamah67
Eth: 0xa89eefe2CeEde5c60b65467f3Bc4Fa101Cff5d7c
Bu yazı bir inceleme yazısı olup yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapınız.

Thanks for reading & sharing mamamuda

Previous
« Prev Post

0 komentar:

Posting Komentar

Cari Blog Ini

Diberdayakan oleh Blogger.