Home » » SimpleSwap tukee yli 300 valuuttaa edistyneellä vaihtomenetelmällä!

SimpleSwap tukee yli 300 valuuttaa edistyneellä vaihtomenetelmällä!

Posted by mamamuda on Kamis, 24 Oktober 2019



Hei rakkaat seuraajani, Internetin nopean leviämisen myötä elämässämme on alkanut tapahtua erilaisia tekniikoita. Näkyvin on blockchain-tekniikka. Se jatkaa nopeaa kehitystä mahdollistamalla erityisten konseptien, kuten älykkäiden sopimusten ja P2P: n, pääsyn elämäämme. Blockchain-pohjaiset projektit ovat herättäneet viime aikoina paljon huomiota ja ansaitsevat edelleen rahaa sijoittajilleen, mutta tämä maailma on markkinat, joita on seurattava nopeasti. Et voi tehdä voittoa, ellet ole hallinnut markkinoiden dynamiikkaa. Jos vietät vain muutaman minuutin joka päivä kanssani ja artikkeleini, pidän sinut ajan tasalla markkinoiden ajankohtaisista uutisista ja uusista projekteista. Tässä artikkelissa puhun teille SimpleSwap-projektista.

Mitkä ovat nykypäivän osakemarkkinoiden ongelmat?
Kuten kaikki tiedät, nykypäivän osakemarkkinoilla on erittäin vakavia ongelmia, etenkin kun markkinat ovat pysähtyneitä, likviditeettiä ja osakemarkkinat kuten Mt. Jatkan avaamalla joitain likviditeettiongelmia. Olet tullut pörssiin, sinulla on tuhansia altcoineja ja haluat myydä sen, mutta sitä ei ole mahdollista tehdä, koska pörssit ovat yleensä hyvin alhaiset. Jopa tämän päivän veturipörssissä, kuten Binance, voi esiintyä samanlaisia ​​ongelmia useimmissa altcoineissa. Jo nyt, kun syötät binance-kotisivun ja tarkistat volyymit, huomaat, että levyt ovat hirvittäviä monille alirahoille. Esimerkiksi, kun avaan sen nyt, MFT: n äänenvoimakkuus näyttää olevan vain 1 BTC.

Vaikka haluat myydä vain yhden BTC-parin tässä parissa, hinta laskee erittäin vakavasti. Tästä syystä on todella vaikeaa tehdä haluamiasi ostoksia nykypäivän osakemarkkinoilla. Annoin tietoisesti esimerkin tunnetuimmista pörsseistä ymmärtääksesi tilannetta paremmin.

Mikä on SimpleSwap?

SimpleSwap on kehittänyt uuden sukupolven järjestelmän, jonka avulla voit käydä kauppaa niin monella alirahalla kuin haluat ilman likviditeettivajeta seuraamalla hyvin yksinkertaisia ​​vaiheita. Kun haluat ostaa tunnuksen tai myydä sen, pystyt suorittamaan transaktiot SimpleSwaven kautta ilman teknistä tietoa. Puhun prosessin vaiheista prosessin avaamiseksi hieman enemmän.
Valitse SimpleSwap-valikosta valuutat, joilla haluat käydä kauppaa.
Vaihtoprosessin jälkeen annat lompakkoosoitteesi, johon haluat tallettaa rahat.
Lähetät valuutan, jonka haluat lähettää määritettyyn osoitteeseen kauppaa varten.
Uudet valuutat tai rahakkeet, jotka haluat vastaanottaa, talletetaan automaattisesti toisessa vaiheessa ilmoitettuun osoitteeseesi tapahtumien hyväksymisen jälkeen.

Kuten huomaat, on mahdollista suorittaa haluamasi ostokset 4 pienellä portaalla helposti ja luotettavasti. Voit nyt kirjautua sisään SimpleSwap-verkkosivustoon vaihtaaksesi yli 300 valuuttaa. Vaihdettavien valuuttojen ei tarvitse olla samassa verkossa, esimerkiksi voit käydä kauppaa kahden Ripple- ja Ethereum-pohjaisen valuutan välillä. Projektiryhmä pyrkii jatkuvasti lisäämään valuuttojen vaihtoa.

k6PyVp1YWhJReDbthvt9YWKdeyM.png

Kyllä, markkinoilla on samanlaisia, mutta on ominaisuuksia, jotka tekevät SimpleSwap: n erilaiseksi kuin ikäisensä. Ensinnäkin, puhumme alusta, joka on toiminut yli vuoden. Suurin haitta tämän tyyppisissä vaihtosivustoissa on, että heillä ei ole tarpeeksi rahaa takana ja SimpleSwapilla on enemmän kuin tarpeeksi varantoja. Vaikka muissa swap-sivustoissa selvittämisestä perittävät maksut ovat melko korkeat, nämä maksut näyttävät pysyvän minimissään SimpleSwap-alustalla.

Toinen positiivinen näkökohta SimpleSwapilla on sen tarjoamat valuutat. Tällaisissa vaihtosivustoissa ei yleensä ole muita vaihtoehtoja kuin BTC - ETH ja muutama tunnettu kolikko. He ovat hyvin rajallisia. SimpleSwap pystyy tarjoamaan palveluita useilla valuutoilla monista eri verkoista. Jopa markkinoilla olevat osakemarkkinat voivat helposti syrjäyttää. Aion jakaa artikkelin lopussa olevat linkit, jotta saat lisätietoja projektista. Jos haluat keskustella kanssani projektista, voit tavoittaa minut yhteysosoitteideni kautta. Vilpittömästi ..

4AizGyBaYy3uuFwLZTApNozJwT7v.png

Verkkosivusto: https://simpleswap.io/
SimpleSwap-kolikko: https://simpleswap.io/token
Valkoinen kirja: https://docs.google.com/document/d/1x6jvCvw6-0Hm2pgVjFiRChyj5f9hKnjfJ5B4_tAEjd0/edit?usp=sharing
Facebook: https://www.facebook.com/simpleswap.io/
Twitter: https://twitter.com/simpleswap_io
Sähke: https://t.me/simpleswapchat
Bitcointalk-otsikko: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5188918.0
Yhteystiedot
Kirjoittaja: mamah67
Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2594887
ETH-osoite: 0xa89eefe2CeEde5c60b65467f3Bc4Fa101Cff5d7c

Thanks for reading & sharing mamamuda

Previous
« Prev Post

0 komentar:

Posting Komentar

Cari Blog Ini

Diberdayakan oleh Blogger.