Home » » Carnomaly Automotive plattform.

Carnomaly Automotive plattform.

Posted by mamamuda on Selasa, 04 Februari 2020

car1.jpg
Införandet
Många vet att blockchain, en av de mest kända utvecklingen under 2017, står bakom all kryptovaluta, såsom Ethereum och Bitcoin; Denna teknik är dock mycket mer hanterbar än bara finansiella transaktioner. I den här artikeln kommer vi att diskutera hur bilindustrin kan få rabate direkt från blockchain.
Medan den ekonomiska regionen har använt blockkedjan i flera år, har bilföretag bara hittat nya välsignelser från denna teknik. Bilföretaget kommer att gå in i en ny digitaliseringsrunda som väsentligt kommer att ersätta allt vi använder med blockchain-teknik som revolutionerar bilindustrin.
Problem
Under 2018 når den amerikanska bilindustrin lite mer än 1 bilindustri i ny fordonsförsäljning och 116 miljarder i delar och tjänster. Reklam i genomsnitt 9,5 miljarder dollar under de senaste 3 åren med 56,3% av online-marknadsföring. Idag konsumenter använder tredje part webbplatser för att forskning och handla för sitt nästa köp. Denna tredje parts webbplats begränsar hur konsumenterna handlar för fordon eftersom de bara fokuserar på en sak, "pris". Denna 3: e parts webbplats tjänar pengar enbart genom att ta ut månadsavgifter till återförsäljare för att registrera sin inventering.
Fordonsföretag investerar mycket i vetenskapens utveckling. Enligt Frost och Sullivan, marknadsundersökningsagenter, kommer grupperna att spendera runt $ 169 miljarder för att införa ny teknik på sina företag 2025, med cirka 0,6% av investeringarna i blockchain. Konsumenterna vill ha alternativ, så varför inte ge alternativ för hur de kan handla för sitt nästa fordon samtidigt minska kostnaderna för återförsäljaren.
carr.png
CARNOMAL LÖSNINGAR
Konsumenterna kommer att ha många sätt att köpa ett fordon. De kan inte längre bara använda allmänna matriser som ägs via den nuvarande plattformen med enbart priset och miles. Konsumenterna kommer att ha nya sätt att köpa och Carnomaly kommer att ge dem de alternativ som behövs för att göra ett val innan ens kliva in i showroom golvet. Carnomaly kommer att tjäna 2 marknader, konsumenter och återförsäljare . Dessa aspekter kommer att göra inköp rida mindre komplicerat och kommer att tillåta 30.000 + franchise och privata säljare möjlighet att vara framför dessa kunder. För återförsäljare kommer vi att ta itu med de värde- och inventeringsproblem de för närvarande har samtidigt som vi hjälper dem att få tag på kryptovaluta som betalning.
cass.png
Vad är en karneval?

Det är en lämplig fråga. Att skapa en titel för en uppgift är mycket utmanande på grund av att den vill förklara dig med ett ord. Så den första delen av namnet är vad som sägs "Car", är vårt uppdrag det underjordiska området i bilen så att fasen är lätt. Men att komma på det är lite mer utmanande. Vi förstår att vi vill vara utmärkande och speciella på vårt eget sätt, som en anomali. Till carnomaly bildades.
Vårt jobb är att överbrygga bilindustrin till blockchain-teknik genom att erbjuda en rabattplattform direkt till användarna. Carnomaly ger dig för att få en kryptoprisrabatt för att köpa en bil, ny eller används var som helst i världen. Dessutom Carnomaly kommer att bygga den mest revolutionerande online bilmarknaden med den största återförsäljare samhället över hela världen. Tänk dig att vara i stånd att få en bil till din arbetsplats så att du kan se den och bedöma din moderna bil på samma gång. Försök att tro att du är i stånd att betala din handpenning med Bitcoin. Försök att tänka på att få en större rabatt på toppen av partiet du har fått.

Detta är bara en liten del som kommer att föras till online-marknaden Carnomaly, Det finns många fler funktioner och fördelar som du kommer att få.

MER INFORMATION BESÖK CARNOMALY LÄNK:

WEBBPLATS: https://carnomaly.io/
Https://t.me/joinchat/EBeDVhdKmLMgXQ9SUHRguA
WHITEPAPER: https://carnomaly.io/wp-content/uploads/2019/12/Carnomoly_Whitepaper_PROOF_12.18.19_v2.pdf
BitcoinTALK: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5217582
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Carnomaly/
Twitter: https://twitter.com/carnomaly
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/carnomaly/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCJ-KbtcHopLGt2C4KXwZJpA
Författare: mamah67
profil: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2594887
ETH Adress: 0xa89eefe2CeEde5c60b65467f3Bc4Fa101Cff5d7c

Thanks for reading & sharing mamamuda

Previous
« Prev Post

0 komentar:

Posting Komentar

Cari Blog Ini

Diberdayakan oleh Blogger.